2013. március 27., szerda

Locsolócsokor és merengés

Megint itt vagyok, bár nem tudom, van-e értelme... Látom, hogy olvastok, a statisztikában szép számok szerepelnek, mégis... Néhány kedves, régi, kitartó olvasón és egy új baráton kívül szinte senki sem hagy megjegyzést a posztokhoz. Tudom, tudom, fészbúk, gyorsuló élet... Mégis, nagyon jól tud esni, ha csak néhány szót írtok nekem. Amikor megnézem, van-e új hozzászólás, akkor viszont rendszerint nagyon elkámpicsorodom, és elmegy a kedvem az egésztől.:( Aztán persze készül valami, és megint megmutatom. De az érzés bennem egyre keserűbb...

Mindegy, elnézést, nem akartam drámai lenni (szerintem nem is tudok:)), és talán nincs is helye itt ezeknek a gondolatoknak.

Még tavaly Húsvétra készült Barninak egy kis répás kitűző a locsoló-szereléséhez, ezt szeretném megmutatni:


Amíg nem lesz aktuális, addig a kandallópárkányon álló vázát dobja fel.


Az ötlet innen származik.

19 megjegyzés:

  1. Igen, igen van értelme hogy itt vagy!
    Lusta és hálátlan vagyok én is, mindig csak gyönyörködök, de soha nem írok. Pedig mekkora ötlet ez a répacsokor, a kutyás szülinaptól pedig egyenesen beájultam!
    Szóval ez egy nagyszerű blog, kár lenne érte!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Erika!
      Nem gondolkodtam rajta komolyan, hogy befejezem!:) Nagyon jólesnek a soraid, köszönöm!:D
      Vica

      Törlés
  2. Te szoktál másoknál kommentet hagyni? Mert én erről úgy gondolkodom, hogyha én nem hagyok (márpedig igen ritkán hagyok:( ), akkor nálam sem fognak mások. Nem örülök, de elfogadom.
    Meg egyszer valaki, valahol írta, hogy "ingerküszöb". És tényleg létezik, mert amikor a huszadik jó kis dolgot látom a különböző blogokon, akkor nem fogok huszadszorra is kommentelni, hogy "de jó". És ez nem FB függő, mert én kiraktam egy szívecskét a blogomra, tetszik gomb gyanánt, de kevés reakció jön rá:)
    Én egyszerűen elfogadom a tényt, jobban mondva a statisztikát, hogy itt vannak, olvasnak, s ha játék van, akkor előbújnak az olvasók a legmélyebb bugyorból is, addig meg csak csendben olvasgatnak. Ahogyan én is:)

    Fel a fejjel!♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban, én sem vagyok a sűrűn kommentelő fajta, igazad van.:(
      Akkor tehát kellene egy játék...? Micsoda véletlen, éppen néhány hete gondolkodtam azon, hogy mennyi befejezett hímzés lapul a fiókomban, amit már valószínűleg sosem öntök végleges formába... Kattognak a kerekek.:)
      Köszönöm a tippet.:)

      Törlés
    2. Én örülnék egy játéknak:)))
      De persze nem ezért írtam, hanem mert akkor olyanok is előbújnak a rejtekükből, akikről nem is tudtam:) És ez mindig nagy öröm, hogy ott vannak, mégis jó, amit csinálok.
      Gondolom, hogy a sok biztatástól, amit most kaptál, neked is jobb lett a kedved! Na meg látom is, micsoda tavaszt csináltál:)

      Törlés
  3. Szia! Csatlakozom Erikához. Én is lusta dög vagyok, de imádlak olvasni:)
    Üdv: Brigitta Pécsről

    VálaszTörlés
  4. Julcsival teljesen egyetértek.
    Mivel én sokszor csak random módon tudom nézni a kedvelt blogokat, előfordul, hogy kommentre nincsen éppen időm.
    Emiatt sajnos magam sem gyakran írok másokhoz, így nem várhatom, hogy nálam írjanak, bármennyire is szeretem olvasni a visszajelzéseket.
    Én pl. nagyon csípem a blogodat már régóta, így aztán fel a fejjel, és csak írd tovább...
    Abbahagyni TILOS!! :))
    Puszi <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elmúltak már az nlc-s idők, amikor mindent ki tudtunk írni magunkból, ugye?:) Akkor el sem tudtam volna képzelni a napjaimat a kis közösségünk nélkül. Jó, hogy néhányan megmaradtunk egymásnak.:)
      Puszi!:)

      Törlés
  5. Szia, egyet ertek az elottem irokkal, a blog szuper, szamomra pedig kifejezetten hianypotlo mu :-) Keves blog van a kedvencek kozott, de azokat naponta nezegetem es nagyon orulok ha van uj bejegyzes. Kommentelni viszont en se szoktam, csak ha valami extra szuper dologba botlok, ami annyira megfog, hogy erdeklodom rola. Na akkor irok mint neked is :-)Szoval, konyorgok ne add fel hanem inkabb meg tobb bejegyzessel bombazz minket! Lecci, lecci, lecci......... Tami

    VálaszTörlés
  6. Magam részéről azt mondhatom, hogy hosszú kihagyás után most tértem vissza blogolni és fedeztem fel újra a régi blog-kedvenceimet.
    Nagyon tetszenek az igényes ötleteid, nehogy abbahagyd!
    Mostantól én is mindig olvasni foglak. ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Megkerestelek!:) Félve tippelgetek magamban, mi lehetett a régi blogod neve, egy jelöltem azért van, de nagy blama volna mellélőni... Nem is tudom, mit tegyek. Segítesz? Leírtam egy papírra..:) No jó, valamit mondanom kell, ugye? A lányzó blogjának neve, aki nekem a kötős lányok közül nagyon hiányzik (többek között), M-mel kezdődött.:
      És köszi!:)
      Vica

      Törlés
  7. Én is itt vagyok és nézlek mindig. Ha tudok hagyok kommentet, de sajnos a munkahelyemen oly módon van letiltva a blogspot, hogy nézni még tudom, de kommentelni már nem. (reggel 8 után) Így sokszor jövök, de nem mindig tudok kommentelni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zsófi, te nagyon-nagyon a kedves, kitartó olvasó kategóriában vagy ám!:))) Köszönöm!

      Törlés
  8. Ma vegre hajlando volt a gepem es megnyitotta a linket az eredeti otlethez. Hat nem azert mondom de a te repaid verik az eredetit. Gondolom sikere is volt veluk a Barninak a locsolaskor! Tami

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Azért erősen kereste ám a kék kockás szalagot a copycat-énem!:) Aztán feladtam, és belenyugodtam ebbe a narancsosba... De szeretem így is.:)

      Törlés
  9. Örülök, hogy pár hónapja rátaláltam az ötletsziporkákra teli blogodra! A kisfiadhoz gratulálok. A pöttyös kivizöld(nek látszó) gomba vidámító!
    Bevallom, a gépem elképesztően lassan tölti be a blogodat, 3-4 perc. Ha megnyitom a megjegyzéseket, újra 3-4 perc, ha írok és elküldöm, újra, stb. Most kommenteltem visszamenőleg is, és a várakozási időkben Palya Beát hallgattam-olvastam. De jobb szeretek egy blogra hangolódni. :) Nem vagyok egy számítógép-guru, megoldásról sajna fogalmam sincs. Más blogspottal nincs problémám, de akkor küzdök becsülettel! :)
    Luca/Brigi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Luca/Brigi!:)
      Tami is erre panaszkodott, hogy lassan tölti be a blogot a cucc... Nem tudom, mitől lehet.:( Remélem, azért nem tántorít el az olvasástól, bár nagyon kellemetlen lehet... Palya Bea valóban gyógyírként szolgál, gondolom.:)))
      Vica

      Törlés