2012. október 26., péntek

Halloween - majdnem készen

Sziasztok!

Elkészült a Halloween-i dekorációnk.:) A fotók múlt hetiek, azóta pár dolog készült még, illetve a Kisvörös (Mici cica) leverte az egyik szellemet, és eltörte, tehát + is van, meg - is... De fotózni az utóbbi pár napban nem lehetett, egyáltalán nem sütött a nap. Így azt mutatom, ami van, aztán talán később... Idén, okulva a tavalyi hosszas pókhálótlanításból, nem pókhálóval, hanem tépett-gyűrt gézzel dekoráltunk itt-ott. Bár nagyon édes volt, amikor tavaly az egyik vendég kisfiú tátott szájjal nézte a sok pókhálót, majd megkérdezte, hogy igaziak-e...:D

Először is a kandalló:

Ahogy látszik, idén szellemes dekorációt választottunk. Nagyon remélem, hogy a tükörről le tudom majd mosni a temperát, hihi.:)

A fotók elkészülte óta készült még egy nagyon egyszerű, de mutatós girland a párkányra.

Kipakoltuk a tavaly készült cuccos nagy részét: a fekete gyertyákat, a denevéres varázsgömböt, a varázskönyveket, csontot, és a sírköveket is. Utóbbiakat egyre jobban szeretem.:)



Természetesen a varjak sem hiányozhatnak...

Az asztal két oldalán a tálaló és a könyvespolc is kapott egy kis ünnepi díszt:


Az étkezőasztal felett lógó két vászon a szívemcsücske-idézettel sehogyan sem illett a koncepcióba, így őket natúr csomagolópapírba csomagoltam, és kidekoráltam. Most már elégedett vagyok velük.:)

Ilyen lett az összkép a nappaliban:

A képen fellelhető Mici cica...

...illetve Jen kutya is. Micike lelkesen hátráltatott, akarom mondani, segédkezett a munkában.:) 



Szép napot nektek!

Linking to:

Whipperberry

and



2 megjegyzés: