2015. szeptember 22., kedd

Róka úr.:)

Imádom az őszt. 
Ami baglyos, rókás, attól általában olvadok. Máskor is, de ilyenkor főként...:)

Amikor a fák lombja sárgába-vörösbe fordul, amikor ropog az avar a lábam alatt, amikor pirosra csípi az arcunk a friss reggeli levegő, amikor finom köd gomolyog a fák alatt a Mancsival közös hajnali sétánk alatt... 
Akkor nagyon kell egy róka a kandallópárkányra.:D

Múlt hét pénteken úgy mentem haza a munkából, hogy tudtam: hétvégén megszületik Róka úr, aki fekete-fehér chevron háttér előtt fog üldögélni a kandallópárkányon. Érkezése sürgős, mert néhány hét múlva már a Halloween dekoron töröm majd a fejem, és a Rókától valószínűleg nem lesz egyszerű megválnom, hogy átadja a helyét Frankie-nek. :)

Aztán elkezdtem gondolkodni: chevron háttér, csináltam már ilyet, macerás... Nem lenne jobb egy csíkos..? Deee, jobb lenne. Egyszerűbb.:) Aztán jött a dilemma, biztosan feketét akarok? Nem szürkét? Deeee, mostanában mindenhová szürkét álmodom...

Hát így lett a fekete-fehér chevronból szürke-fehér csíkos.:D


Szerencsére Róka úr maga teljesen olyan lett, amilyennek megálmodtam: rőt bundája, okos pofácskája és cuki szakálla van. A háttér a szokásostól eltérően nem kapott antik viaszt, mert annál nincs jobb, mint amikor csiszolás után a szürke festék alól kikandikál a fehér alap.:)


És ha már így esett, természetes volt, hogy elkészüljön a teljes kandalló-dekor.


Üdv itthon, Róka úr! Légyszi vendégeskedj nálunk ezentúl minden ősszel. Szeretünk.:)


2 megjegyzés:

  1. Jaj de jó lett, szuper az összhangulat :)

    VálaszTörlés
  2. SO cute! Love the stripes with the fox. Thanks for sharing at Artsy-Fartsy Link Party - hope to see you again this week.

    VálaszTörlés