2010. július 9., péntek

Cs.

"Ha a szívem a szíveddel dobban, Kicsi ablak nyílik álmomban. Veled elmennék, velem elbújhatsz, Sose voltál, mindig vagy. Ha a szívem a szíveddel dobban, Veled álmodtam, velem álmodhatsz. Süt a nap és most már múlik a fagy Sose voltál, mindig vagy. Soha nem volt még, amit érzek, És nem lesz már sohasem. Soha nem volt még, amit érzek, Legyen örökre, vagy örökre nem! Szemeiddel, a tűzzel játszottam, Sose gondolnád, amit gondoltam. Csak Neked ragyog egy kis csillag, Sose voltál, mindig vagy."

6 megjegyzés:

  1. CSodaszép!!!!!!CSak nem saját versed????

    VálaszTörlés
  2. Mammka, neeem, ez egy Republic-Balázsovits Edit dal.:)

    Itt meghallgathatod:
    http://www.youtube.com/watch?v=0veqoIv_W-U

    VálaszTörlés
  3. Milyen tájékozott vagyok.:))))))Szeretem a Republicot.:)

    VálaszTörlés
  4. Vica, írnál egy emilt a postai címeddel?

    VálaszTörlés
  5. Jó kis blog, jókat kalandoztam rajta (benne?). A türkizmániát abszolút megértem, én is szenvedek benne (tőle?) erősen, sőt olyannyira, hogy nekem az egész hálószobám türkizre van festve... és még mindig nem unom... :-) ja, megnézheted a blogomban, ha van kedved, a 2009. július-augusztusi bejegyzéseknél. Szóval gratulálok a kreativitásodhoz, jókedvedhez, visszajövök, ígérem!!!! :-)

    VálaszTörlés
  6. Békata, üdv neked!:) Megnéztem az otthonod képeit, és elámultam... Erős, vagány színek, nagyon tetszenek, és igazán jó érzékkel használtad őket. Pedig ez nem egyszerű...:) S látom, te is fenyőbútor rajongó vagy.:) Gyere máskor is, azon vagyok, hogy gyakrabban írjak...

    VálaszTörlés