2009. október 13., kedd

Őszi délután

Tegnap délután varrogattam kicsit. Kint süvített a szél, zuhogott az eső, idebent jó meleg volt, tea és sütőtökös brownie... Haladtam is.:) Sok dologgal el vagyok maradva Halloweenre, ezekből behoztam némi lemaradást. A SAL-om is elkészült, belehúztam, hogy a készre varrás is meglegyen időre. Íme a Lizzie Kate Sal készen: Mindeközben volt egy kis tökfejű segítségem is..:))) S tegnap este rohanvást költöztek be a még kintlévők a teraszról, mert szegények majd'megfagytak: Majd jövök egy kendővel ismét.:) Szép estét, puszi! Vica

7 megjegyzés:

 1. Azta mindenit,de szép színek!!
  Hol veszel ilyen jó kis anyagokat?
  Az LK bannered nagyon jó lett!!Szuper kis hangulat lehet nálatok!

  VálaszTörlés
 2. Halloweenkor szívesen elidőznék nálad...:D
  Nagyon jók lettek-lesznek!

  VálaszTörlés
 3. Köszi, Lányok!:)
  Melinda, a nagypöttyös gyönyörű és a pókhálós narancs (amiből nem sok látszik, de majd mutatom) Meseboltos szerzemény, de vagy három évesek. Azóta nem vitt rá a lélek, hogy beléjük nyírjak... De most igen.:) Nagypöttyös, és még pár régebbi darab Debbie Mumm. Van egy cukorkás lila, ami Zsuzsától van, a többi anyagom mind Hunyadis vászon, nagyon szép cuccaik vannak.

  VálaszTörlés
 4. szuperek lettek!
  a növényeid annyira szépek, mindig megcsodálom őket:o)
  a kaktuszoddal mit szoktál csinálni, hogy ilyen mesésen néz ki??? nekem igaz húsvéti van, de eléggé odalett szegény a nyáron:S nem tudom van-e még remény a megmentésére, de szívesen megpróbálnám, köszi előre is.:o)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon klassz lett a Halloween- bannered, szuper a pöttyös anyag hozzá....nagyon tetszik.
  A kendőt pedig kíváncsian várom:)

  VálaszTörlés
 6. Húúú, eszméletlenül szép a Halloween-bannered!!!:) Plusz a kis dísztökök is nagyon tetszenek a tálban!

  VálaszTörlés