2008. augusztus 30., szombat

Történetek...

Ez most egy személyesebb tárgyú bejegyzés lesz, Lányok! Sok-sok dolog történt, mióta nem írtam. Először is, 21-én bementem rendelésre az endokrinológiára (aki ismer, tudja, hogy pajzsmirigy-bajom van), ahonnan is nem engedtek haza. 28-án délutánig ott dekkoltam, ami nagyon megviselt. Thyreotoxicus crisis-t állapítottak meg nálam, mely a túlműködő, elhanyagolt pajzsmirigyből ered, az áramló hormonok megmérgezik a szervezetet. Összevissza vert a szívem, egekben volt a vérnyomásom. Október 18-án be kell feküdnöm a sebészetre, két napra rá műtét vár… Csakhogy az idén nem akarnak dolgozni engedni. A tanítás pedig olyan munka, ahol nem könnyű a helyettesítést megoldani….:( Ezen rágódom azóta is… Nem tudom, mit tegyek. S igaz, bajban ismerszik meg, ki az, aki igazán szeret. Nagyon vacakul voltam, üresnek, céltalannak éreztem magam. Küldtem egy sms-t annak a fiúnak, akiről már szólt egy bejegyzésem, és akiről azóta sem tudtam (persze, hisz azt mondtam neki, soha többé ne hívjon…). Ő felhívott (külföldön dolgozik), és olyan, de olyan édes volt!:))) Szeretne itt lenni velem, hogy kitartsak, ne adjam fel. Félt, nagyon. Csak azt mondogatta: „te lány…” és ez az ő szájából úgy hangzik, hogy „A” lány.;))) És, azt mondta, hogy ha meg merek halni, ő majd jól agyoncsap!:DDD A beszélgetés végén már nevettem, pedig az elején sírtam… Hiányzik. De nem szeretném magam a tükörben arcul köpni. És ő sem. Vmi varázslót emlegetett, ismerek-e olyat…? De az idő kereke csak előre forog..:(

10 megjegyzés:

  1. Drága Vica, nap mint nap benézek hozzád, és lesem, hátha-hátha teszel egy bejegyzést, hogy valamit morzsányit megtudjak rólad!
    Ismerlek ám téged, erős csaj vagy te, rajtad nem fog kifogni ilyesmi. Fel a fejjel, kitartás! Légy túl a műtéten, utána pedig pihenj, erősödj, és gyűjts pozitív energigát. Hisz tudod, még nincs vége az útnak, és rád is vár VALAKI! Puszi!

    VálaszTörlés
  2. Az egészséged a legfontosabb. Barninak is egészséges anyucira van szüksége! A helyettesítést megoldani nehéz, de nem lehetetlen!
    Vigyázz nagyon magadra!

    VálaszTörlés
  3. Huhhh Vica, ez nem a legjobb hír. De Te erős vagy, és túl fogsz jutni ezen a betegségen is. Tudom... Azon meg ne stresszeld magad, hogy mi is lesz a helyettesítéssel, mert most az egészséged a legfontosabb. Kívánok sok erőt, kitartást, de legfőképpen gyors gyógyulást!! Puszi!

    VálaszTörlés
  4. Kedves Vica!
    Kitartást és mielőbbi gyógyulást kívánok neked.
    Ha anyagilag megteheted, hogy idén már nem dolgozol, akkor felejtsd el a munkát, és csak magaddal és Barnival törődj. Pihenj sokat!
    Nagyon vigyázz magadra!

    VálaszTörlés
  5. Olyan sokszor gondolok Rád, hogy mi van veled/veletek, annyira eltűntél. A bejegyzésedet olvasva persze már érthető...
    Kívánok mielőbbi felépülést! A műtéttel kapcsolatban szorítok!!!

    VálaszTörlés
  6. Lányok, tündérek vagytok!:) Köszönöm!:-* Igyekszem meggyógyulni, és tudjátok, az zavar nagyon, hogy néha Barnim is idegesít... Amiért régen csak rászóltam, azért mostanság kiabálok vele. Ő ma is csak megölelt, és azt mondta, hogy tudja, a betegség miatt van ez. Nagyon elszégyelltem magam...:( Ma alkut kötöttem a főnökömmel is. Nagyon rendes volt, azt mondta, menjek be, próbáljam meg a munkát, hátha megy majd. Ha nem megy, hazajövök, és megyek táppénzre. Csak nem akartam rájuk hagyni a munkát, mert összesen hárman vagyunk kereskedők, és ugye kettőjüknek kell így helyettesíteni... Így (a teljes család, és főként anyukám tiltakozása ellenére) holnap megyek dolgozni.:)
    Melinda, néha kételkedem ám ebben... Vagyis azt hiszem, elszalasztottam, de te úgyis tudod, hogyan volt ez...
    Puszi! Vica

    VálaszTörlés
  7. Szia, én csak ma "fedeztelek" fel, remélem azóta sikeresen túlestél már a műtéten és jól vagy és egészséges...szorítok neked! Addig is tovább olvasgatok a blogodban...

    VálaszTörlés
  8. Kedves Vica!

    Régebben, amikor Pesten laktál, többet találkoztunk a talikon, azóta inkább csak a neten keresztül, szoktam olvasni a blogodat.
    Drukkolok neked és sok-sok erőt küldök! Gyógyulj meg hamar!

    Zsófi

    VálaszTörlés
  9. Kedves Vica, régen jártam már nálad, most is véletlenül kukkantottam be. Kívánom neked, hogy hamar gyógyulj meg, és legyél az a vidám, nevetős lány, akivel a pesti talikon sokszor találkoztam. A műtéthez szorítok majd, és ha nem muszáj, ne dolgozz, az egészség a legfontosabb, de ezt szerintem te is tudod, csak nagyon lelkiismeretes, becsületes lány vagy!
    Puszi
    Györgyi

    VálaszTörlés
  10. Nagyon régen jártam nálad. Szomorúan látom, hogy te sem úsztad meg. Remélem azóta sikeresen túl vagy a nehezén.
    Varázslók pedig vannak. Csak ki tudja miért, néha megmakacsolják magukat. És egy mozdulattal képesek hol gyönyörűen, hol rondán megtréfálni.
    Az elvek pedig szép dolgok, de néha nem árt a szívre hallgatni. Még ha rizikós is és benne van a pakliban, hogy meg kell fizetned az árát.

    VálaszTörlés