2007. szeptember 12., szerda

Barni és lakásképek

Sziasztok!

Fáradt vagyok. Nem megyek BNV-re. Vacakol a telefonom. Azért fotóztam.:)

Bééééjbim ma:


Golgotám virágba borult!

Igen, azok ott mind bimbók!:))

Csináltam új képeket a nappaliról, a múltkori nem sikerült jól, ezek talán jobbak:





Szép estét!

5 megjegyzés:

  1. Nagyon kedves a lakásod, látszik hogy szereted, és a virágok is csodásak! Bizonyára nem véletlenül;)Barni meg még mindig annyira helyes kis pasi! Valami bicós baleset nyomait vélem látni a kis pofiján???

    VálaszTörlés
  2. Barni nagyon édespofa ezen a képen, milyen nagyfiú már ő is.:) Lakásod nagyon hangulatos, meleg és szépséges növényekkel teli.:D A lábas konyhaszekrény alatt nem nehéz takarítani?

    VálaszTörlés
  3. Betti, köszi!:) Igen, kicsit lehorzsolta az orrát.:) De ezen a képen már múlóban van, ennél sebesebb volt... Kis bicóbajnok.:)))
    Timi, tervezem a takarólécet, csak mindig más van... Most pl azon gondolkodom, hogy kellene egy fali konzol a tévémnek. S a tévé mostani helyére, a komódra mehetnének virágok. Persze csak telelni ám, neeeeeem, nem veszek újakat!;))))
    Pussz!

    VálaszTörlés
  4. Barni szemei mindig elbűvölnek...:)))))
    És imádom az Ikeás bútorokat::))
    Nekem is azok vannak...
    / bár az újaktól nem vagyok elájulva

    VálaszTörlés
  5. Vica, köszi, most hogy új konyhánk lesz, gondolkodtam, hogy esetleg lábakon álljon, mert az kicsit légiesebb, de aztán mégis lesz takaró, mert akkora koszt bírnak csinálni a srácok, hogy inkább csak ott legyen kosz, ahol takarítani is tudom naponta. Most nézem milyen jó kis HWs dekorjaid vannak, a tökfej mécsesek nagyon tetszenek, de a többi is szuper;)

    VálaszTörlés