2012. szeptember 9., vasárnap

Színekben tobzódó...

... gyönyörű ősz.. Már alig várom.:) 


Mit jelent az ősz? Nekem színes lombokat, zörgősre száradt kavargó avart a talpunk alatt, amit Jen kutya úgy szeret... Krizantém mély, dús színeit és illatát. Nyugalmat, ráérős beszélgetést, teát, otthont. Lilát, narancsot, mustárt, mélysárgát, bordót, barna ezer árnyalatát... Ilyenkor gyakran tölti meg a lakást sütőtök és fahéj illata. Kicsi fiam már tervezi a Halloween-t, mert nekünk tökfejet, varjakat, Trick-or-Treat-et, varázslöttyöt és sok-sok nevetést, izgatott fiú-csapatot is jelent az ősz. No jó, már én is tervezgetek.:)

Ilyenkor ősszel vásárolni is jobban szeretek, sőt, a színkavalkád miatt öltözködni is ilyenkor a legélvezetesebb nekem. 

Péntek reggel megfogadtam, ebben a hónapban spórolunk. Kicsit elszaladt a ló velem a nyáron, na.:) Délután elmentünk a városba barangolni egy kicsit... Kitaláljátok, ki jött haza két cipővel és egy táskával? Igen, nyert, éééééén.:) No, lássuk, melyek lesznek az idei ősz alapdarabjai.:)

A két új szerzemény. Ugye nem lehetett a boltban hagyni őket?:)




Nemrégen beszerzett kardigánok fázós reggelekre:


Kendők... Ő az új Marám, két hete került le a tűmről. Imádom, nagyon! A színét, a puhaságát, a plasztikusságát, a csipkementességét.:) Alig várom, hogy beleburkolózhassak csípős őszi reggeleken...



A többi versenyző is labdába rúghat majd, sorrendben a lila fecskefarkúm, a zöld Spring bandit (no, most legyen Autumn bandit), és a friss-ropogós Lazy Katy. A lilát nem bírja a telefonom, mindig kék lesz belőle, olyan kár...


A hozzájuk illő táskák is előkerültek: a zöld a vágyott Jo Totes-om, a lila régi kedvenc, a rozsdaszín pedig idei szerzemény/szerelem:



Ékszerek, félkészek és készek (háttérnek tökéletes volt a Mara):


A mini róka ötlete Ninától származik, de szerettem volna megvédeni a hímzést, így nálam üveglencse került a róka fölé. Amikor a sünis-almás kitűzőt megláttam Fércművek Fércművek Juditnál még tavaly ősszel, rögtön beleszerettem, és azóta az egyik kedvencem lett. Az akrilvirágos gyűrűket egész nyáron hordtam, de ősszel sem lesznek kímélve... A nagy akrilvirágok még feldolgozásra várnak, úgy tervezem, kitűzők készülnek majd belőlük. Az üveggyöngy tököcskék a héten érkeztek Évitől, terveim szerint a kis bronzszínű baglyokkal kombinálom majd őket. A kép bal oldalán lévő spirál az első ilyen próbálkozásom, még nem tudom, megússza-e olló nélkül, de a színei nagyon bejönnek... A lencsés lánc szintén első próbálkozás, a közepe kicsit laza lett, de tetszik.:)

Nemsokára jövök némi kreatív ötlettel, talán letölthető "subway art"-tal is, és lakásfelújítással.:)

6 megjegyzés:

  1. Vica, egycipőben fogunk járni, mert nekem is KELLenek ilyen cipők :)
    Gyönyörű színűek a kendők, kardigánok is!

    VálaszTörlés
  2. Vica végre blogol:) Én meg olvasom szorgalmasan...
    Gyönyörűek ezek a színek!

    VálaszTörlés
  3. Reni, a Dei.hmannból valók.:) Olyan gyönyörű színek vannak idén ősszel, alig tudtam választani... Volt gyönyörű, mély türkiz, ami már majdnem tengerzöldbe hajlott... Jajjjj....:)

    Melinda, hát igen, kicsit elhanyagoltam az utóbbi időben, de nagyon szeretnék visszaszokni, rendszeresen írni... Te is szokjál vissza szépen.:)

    VálaszTörlés
  4. Oh, Vica!! Ezek mind-mind nekem valóak...:))
    Ezeket a cipelkéket én is nézegettem szombaton, de félek a tisztításuktól, ezért maradtak a boltban.
    Kendők, ékszerek, táskák isteniek.:))
    Kardigánok C&A-sok?
    Mert akkor ilyen mustár színűm nekem is van. Imádom!:)

    Igen, igen!! Szépen tessék visszaszokni blogolni... szeretjük.:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Judit!

      Jó újra látni! És tessék neked is visszaszokni!:))) És kösziiii!:)

      Néha alig-alig van a bloglistán új bejegyzés, hol vagytok lányok?:)

      A kardik Takko-szerzemények, de jó ötlet, a C&A-ban rég voltam, be kell nézni!:) A cipellőket befújtam nubuk-ápolóval azt mondták, így bírja a strapát és vízálló is lesz, meglátjuk...

      Pussz! Vica

      Törlés
  5. Hohohóóó, nekünk is van nubuk-ápolónk! Akkor gyorsan kezd el hordani a szépségeidet, hogy beszámolhass a strapabírásáról.;)

    Takkos kardik? Azt hiszem be kell oda ugranom, mert az a boros-rozsdás haza akar jönni velem.:)

    VálaszTörlés