2009. december 31., csütörtök

Karácsonyi bejegyzés..

..jól megkésve. Az igazság az, hogy összecsaptak a fejem felett a hullámok, így történhetett, hogy nem mutattam semmit sem... Pedig kaptam szépségeket, alkottam is ezt-azt, s szépen telt el az Ünnep. Kicsit izgulok a hétfői új-munka-kezdés miatt, de titkon tudom ám, hogy minden rendben lesz.:)
Először is megmutatom, milyen apróságokat készítettem Violentnek:
Idén ilyen fali tartókban utaztam, ebből ő sem maradhatott ki.:) Bár azt mondta, inkább a székének karfájára fogja rögzíteni, és hímzőskellék-tartónak fogja használni. Nem rossz ötlet, hm?:) Kapott még Judit egy bordó tolnai merinóból készített Shetland-kendőt, valamint egy peppermint-pinwheel alakú tűpárnát. Ez utóbbit imádommmmm, énisakarokegyet!:))) Főleg a magyal-imitáció tetszik, ami díszíti....
Melinda barátnőmnek is egy fali tartót varrtam, LHN mintácskával. Ennek talán különösen sikerült eltalálni a színeit...:) Használd egészséggel, Melinda!:))) Mikor készen lett, Barni közölte, ilyet varrjak magunknak is, a mintát is kiválasztotta... De erről majd a következő bejegyzésben.:)
Ez pedig az én ajándékom, Melindától. Hm, hm, jól látható, hogy mindketten IKEA-fanok vagyunk.:))) Tehát IKEA-üvegekbe zárta nekem az én kedves Barátnőm a Karácsony... - illatát (illatos, színes teamécsesek), - ízeit (hm, csodás mézesek, mandulás csillagok, puszedlik...) - színeit (szépséges, karácsonyi ihletésű vászonnal borított bobinák, szalagokkal).:) Gyönyörűszép hímzés díszíti a csatos üvegek tetejét, piros monochrom, ami tökéletesen illik a lakás színeihez. Nagyon kreatív ez a csaj, ugye?:))) Nagyon tetszik, a konyhapolcomon kapott helyet, bár a Karácsony ízei már megfogyatkoztak.:))))) Nagyon szépen köszönöm!:)

Végül pedig megmutatom az Edina-készítette ajándékomat, mely Timi segítségével jutott el hozzám. Most már van gyönyörűséges olló- és tűtartó könyvecském, bizonyám! BBD mintával, csodaszép... Kaptam még két kismadarat (a pirosat Barni lenyúlta egy perc alatt), egy kis ABC-s lógókát és egy BC mintaívet, ami mindenképpen sorra fog kerülni az új évben.:) Köszönöm szépen, Edina!
Folyt. köv. az egyebekkel.:)

6 megjegyzés:

  1. hű, nagyon szépeket adtál és kaptál is. Boldog Újévet!

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű ajándékokat készítettél és kaptál is!!

    VálaszTörlés
  3. Szép karácsonyotok volt! Barni meg úgy növekszik, mint a gomba:)
    Még mindig ámulattal nézegetem a tartókát, amit kaptam tőled, annyira szép lett, köszönöm még egyszer!

    VálaszTörlés
  4. Naggyon tetszenek, az összes ajándék csodaszép oda-vissza!!! :)))

    Boldog Új Évet!!!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon boldogat nektek is, Lányok!:) És köszi!
    Melinda, örülök nagyon, hogy tetszik!:)

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörű dolgokat adtál, és kaptál, nagyon hangulatosak a fotók, olyan szívmelengető volt nézegetni őket...
    Az új munkádhoz kívánok neked sok sikert, örömet, és persze boldog Új esztendőt!

    VálaszTörlés