2009. december 14., hétfő

Még élek!:)

Sziasztok! Nem vesztem el... Csak majdnem.:))) Sok ajándék készült, amit nem tudok megmutatni nektek, így halogattam a bejegyzést... Ma azonban elolvastam Melinda barátnőm megjegyzését, s gyorsan nekiláttam fotózni.:))) Ünnepi hangulat nálunk, Melindának :): Kötöttem is: Múlt hónapban voltunk hivatalosak az egyik ismerős kislány születésnapi bulijára, ahová (egy igen kisméretű, édes, pihe zöld gyapjú Springtime bandit kendő mellett, amit elfelejtettem fotózni) ez a banner készült: S, miután egy ismerősöm ezer éve nem látott, pontosabban még a műtétem előtt látott utoljára, hosszas unszolására készítettem néhány fotót, vmi egészen sajátságos technikával.:)))) Azóta rájöttem, a fotógép kijelzője megfordítható, nem kell tükör előtt balettozni, bénááááán, de most már mindegy, ennyi telt.:) Évi most már talán nem ijed meg tőlem annyira, mint a tavalyi pécsi-talis képek után...:( Hm..? Végül megmutatom nektek a három cserép karácsonyi kaktuszomat, akik most hálálják meg a nyaralást a teraszon: ontják a virágokat.:) A piros csak a háttérben látszik... Békés készülődést, puszi! V.

8 megjegyzés:

 1. Na tessék, a csábítás trükkje... :)

  VálaszTörlés
 2. de rég láttalak!!!! sajnos:(
  nagyon csini vagy;o)
  a karácsonyi kaktuszaidért irigykedem:o) a karácsonyi hangulatat Nálatok nagyon tetszik,
  szuper az a 2 édes kis kesztyű, biztos a kis zöld kendő is nagyon szép volt és hát a Tied sem kutya;o) puszillak!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon karácsonyi már ott is a hangulat!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jól nézel ki :)
  Bevallom, hogy én meg sem ismertelek a pécsi talis képeken, és amikor Évi mondta, hogy az te vagy, teljesen megdöbbentem. (pirulós smiley)

  A karácsonyi hangulat pedig szupi :)

  VálaszTörlés
 5. Tudtam én, hogy nálad is van ám karácsonyi feeling:)Mindig várom a képeidet, úgy szeretem nézegetni az alkotásaidat!

  Te Vica, hát jobban nézel ki, mint lánykorodban:) De most komolyan dícsérlek ám!

  VálaszTörlés
 6. Kedves Vica!

  Nagyon boldog karácsonyt kívánok Nektek!
  Szeretettel:
  Zsófi

  VálaszTörlés
 7. Na és milyen volt a Karácsony?

  VálaszTörlés
 8. Évi, nagyon jól nézel ki, örülök neki! Szuper fotókat készítettél, meglehetett a hangulat nálatok is! Az a kesztyű megtetszett, nehéz? Dia úgy szeretne egy ilyet!

  VálaszTörlés