2009. február 18., szerda

Kiri

Sziasztok! Kivettem pár nap szabadságot, így most géphez kerültem kicsit... Hajtás van az iskolában, és rossz a hangulat. De nem erről szeretnék most írni, hanem mutatni szeretnék vmit!:) Az első kendőm, Évi hatására (köszönöm a segítséget!) Kiri lett, s jelentem, elkészült. Lila, és nagyon szeretem! Barni bele szokott burkolózni teljesen reggelenként, miközben a kakaóját iszogatja, én pedig sál gyanánt használom. Fogok még kendőt kötni, azt hiszem... Egy bajom volt vele csak, a nyolcvan centis tűre nemigen fért rá a vége tájt, akkor már nem esett jól kötni... Készült még néhány apróság, majd mutatom! Szép estét!

4 megjegyzés:

  1. Lvica! Nagyon-nagyon szívesen :) Olyan jó látni, hogy valaki nem csak érdeklődik, tutorialt akar látni, de el is készíti... És nagyon szép lett, te pedig nagyon ügyes vagy!

    Olyan jó, hogy írtál, már hiányoltunk, többen is...

    VálaszTörlés
  2. Jah, és a vége, mikor a sorok már olyan hosszúak, hogy alig halad a minta: hidd el, olyan emberrel még nem találkoztam, aki ezeket a sorokat szerette volna kötni!

    VálaszTörlés
  3. Évi, aranyos vagy, köszönöm a dícséretet!:))) Szeretnék még kötni hozzá egy ujjatlan kesztyűt és egy sapkát is. A sapihoz még nincs ötletem, a kesztyű mintáját már levadásztam.:) Még egy Shetland-en töröm a fejem, de előbb tartok egy kis szünetet, mert fáj a csuklóm. De jövőre is lesz tél, így nem kések le semmiről... Vettem a L.dl-ben 40 dekás fonalat, barnás-melírost, abból lesz a ST.

    VálaszTörlés
  4. Hú, Vica, nagyon szép lett a kendőd!

    VálaszTörlés