2009. november 23., hétfő

Új év - új élet! (?)

Lányok, január elsejétől új időszámítás szerint élek.:) Új munkahelyem lesz, teljesen mást fogok csinálni, lényegesen kedvezőbb feltételekkel.:) Gondolkodom, egy ilyen évkezdés jó alkalom volna lényeges változtatásokra... Pl nekiláthatnék végre újra alkotni, mert az utóbbi két hétben egyáltalán semmit sem csináltam... De majd most.:)))

2009. november 8., vasárnap

Úgy vagyok a vámpírokkal...

... Nem is tudom. Kedvelem őket. Spike (imádom!), Edward... De most, hogy elolvastam az Eclipse-et, azt hiszem, csípem én a farkasembereket is. :) Varrnom kell egy Jacob-os könyvjelzőt is az Edward mellé... Éljen Svájc.:)
Eddig messze ez a könyv tetszik a legjobban a három közül. Hogy őszinte legyek, a New moon csalódás volt... És most alig várom a Breaking dawn-t.:) De nem csak olvastam ám a hétvégén, kötöttem egy és háromnegyed pár kesztyűt is, bizony ám!:)

2009. november 1., vasárnap

Halloween 2009.

Hát megvolt. Sajnos közbejött néhány gyerkőc betegsége, így összesen három kiskorú rém jelent meg a kölyökbulin... Azonban volt az estének egy pontja, mikor a trió úgy belejött a bulizásba, hogy nem is bántuk a kis létszámot.:)) Barni is köhög, előtte két napig lázas volt, aggódtam, hogyan bírja majd , de összeszedte magát.:) Ennek ellenére köhögtünk, krákogtunk, volt, akinek orra folyt, volt, akinek hasa fájt, szóval igazi rehabos-buli volt.:))) Azért, azt hiszem, mindenki jól érezte magát a nem túl népes csapatból.:) S a képek: