2009. július 16., csütörtök

Giveaway by Szentpyr

Rita hatására elnézegettem a gyergyói mintákat... Igazán büszkék lehetünk a népi mintakészletünkre, nem is értem, miért a kalocsai terjedt úgy el? Hozzám legalábbis ez a világ sokkal közelebb áll, persze, ízlések és pofonok különbözőek, remélem, nem bántok meg senkit. :) Több minta is megragadott, el is mentegettem jó sokat, főként a búzavirágosak jönnek be. De annyi dolog van folyamatban, és a határidő is itt van, nem mertem bevállalni, csak egy apróságot. Egyelőre.:) Először kékben gondolkodtam, ha már búzavirág, de valahogy nem volt az igazi... S akkor jött a sugallat.:) WDW Terra cotta és a kedves-kedves Zsuzsa-féle barna vászon!:))) Természetesen őszies az összhatás.:))) A színei ragyogóak, és nézzétek, mennyire illik a Lantana tövébe!:)) Remélem, a bukszazár gyártója és k. családja nem csuklott ma órákon keresztül, mert emlegettem.... Húúúú, a lyukak összevissza rajta, kívül-belül el kell takarni, nem úgy, mint a márkás darabokon, hisz ahogy láttam, ott a külső rész el van dolgozva, neeeem... Ez a gyöngyös megoldás mentette meg az egészet a kukától. Rég mérgelődtem már ennyit, de ha ránézek, azt mondom, megérte.:)))

10 megjegyzés:

  1. szerintem is megérte, mert csodás lett, a minta és a gyöngyök együtt nyerő páros, ügyes vagy!:o)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett a minta a gyöngyökkel!!! Milyen jó ötlet ez a kis tárca!!

    VálaszTörlés
  3. Vica, ez fantasztikus lett!
    Nagyon tetszik a színvilága!

    VálaszTörlés
  4. Hát én is oda meg vissza vagyok!!! Ez annyira, egy vagány, stílusos kis darab lett, hogycsaknnna!:))
    Köszi, Vica! Felírtalak, de fel ám!;)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon-nagyon és még annál is jobban tetszik!!! A gyönyök... milyen jó, hogy szükség volt rájuk!!!! :)

    VálaszTörlés
  6. Ez egy igazán szemet gyönyörködtető darab, kár lett volna érte, egy ilyen szép darab nem végezhette volna a kukában!!...nagyon ügyesen megoldottad a "takarást", hiába no! időnként szükség van az ilyen ötletekre is...hol lehet ilyen "bukszacsattot" (fogalmam sincs mi a neve?!) szerezni? akár ilyen bénát, vagy jobb minőségűt??

    VálaszTörlés
  7. Köszi, lányok, régóta ez az első munkám, amire igazán jólesik ránéznem.:)
    Körmi, Mohácson vettem egy kis rövidáruboltban, csak ez az egy fajta van nekik, nyolcszáz forint körül. Hogy őszinte legyek, nem ajánlom, tényleg nem egy minőségi darab, én sem veszek többet.
    Régebben, úgy rémlik, Ledanna blogja alapján elmentettem ezt a linket:
    http://de.dawanda.com/shop/3dpatternpaper?page=1#products
    és itt is ők: http://www.etsy.com/shop.php?user_id=6433345
    Gyönyörűek vannak, nem is drága, ha többen rendelnénk, igazán megérné..;)

    VálaszTörlés
  8. Vica, nekem nagyon tetszik, pompás darab lett!
    És ez az "őszi" stílus....:):)

    VálaszTörlés
  9. Kedves Vica!
    Nöné jelezte, hogy pénztárcazárról Nálad érdeklődjek, mert én is ilyen típusút keresek!
    Csodaszép pénztárca kerekedett belőle, kár lett volna kidobni :) Esetleg az elkészítés módját le tudnád nekem írni?
    Ha a külföldi rendelésre kerülne a sor, én szívesen benne lennék, én 3-4 db-ot egészen biztosan kérnék és még lehet hogy mést is, csak külföldi a rendelés menetéhez nem értek. Szóval a lényeg, hogy ha arra kerülne a sor, kérlek értesíts, mert szívesen beszállok!
    Addig pedig még Bdapesten is keresgélni fogok, és ha találok tuti helyet, akkor szólok. A röltexben nekem azt mondták, hogy talán bőrdíszműves, vagy ezeket észítő műhelyekben lehet ilyet találni, de hogy konkrétan mit, hol, azt nem tudom.

    VálaszTörlés