2008. november 27., csütörtök

Az elmúlt pár nap aprókái és más dekorálások

Ők készültek: Volt egy sima, egyszerű kis polár takaróm, ami jó meleg, szeretem, de olyan semmilyen... Kapott egy kis díszítést, hogy ne legyen jelentéktelen.:) A kötött levelek mintája majonéz blogjából van, köszönöm neki! Festettem (lakás stílusához igazítottam:)) kenyértartót és kis polcocskát, amit még (rég...) nagyapám készített nekem.... Ééééés most... Nekifoghatok a párna-projektnek, ami egyben függöny-projekt is.:) Zsuzsától megérkezett a rusztikus aidám (köszönöm szépen!), arra kerülnek az évszakos LHN képecskék, a natúr vászon lesz a párna alapja, a szélén pedig egy letűzött kockás rész lesz a dísze. A függönynek is csak egy részét, az alját fogja díszíteni a kockás vászon, mert sajnos nagyon kevés van belőle.:( Pár éve Prágában vettem, de aranyáron adták, így nem vettem sokat. Már bánom... Szép napot!

5 megjegyzés:

  1. jókat hímeztél:) a tralala angyi nekem is nagyon tetszik, tervbe van véve, aztán majd meglátjuk, viszont az a fenyő nagyon szuper, elkunyizhatnám a mintáját vagy hogy honnan van? köszi előre is:o)
    Párnás, függönyös anyagok nagyon szuperek, kíváncsi leszek készen rájuk
    van már lábazata a konyhabútorodnak? a mienknek még nincs tavaly december óta, ill. megvan csak nincs feltéve, annyit gondolok Rád(tudod kérdeztelek takera ügyben) mikor odanézek és útálok alatta takarítani, remélem a 2ünnep között megcsinálja az emberem végre.:)
    puszi Nektek, jó készülődést! T.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszenek az új anyagaid! A hímzések is szuperek!

    VálaszTörlés
  3. Szia Vica!
    Véletlenül akadtam a blogodra.
    Jó rólatok olvasni.
    Barni már egész nagy fiú lett.
    Szilvi
    (Bazsi, Nándi, Dari)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépek a hímzések, az anyag meg....hát csuda! Tetszik a konyhád, szép, otthonos lakásod lehet!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon tetszenek a muveid...es a konyhad pont az en izlesem szerit nez ki:-)))

    VálaszTörlés