2008. október 12., vasárnap

Most komolyan...

Lányok, légyszi, mondjátok meg, bennem van a hiba? Sztori: ugye holnaphoz egy hétre műtenek, pénteken exanyósom elviszi Barnit Pestre magukhoz, hogy legyen egy kis nyugalmam kórházban, és műtét után. A volt férjem ma levonatozik, közlöm vele, reggel gyerek kicsit köhögött (tényleg csak kicsit!), elviszi, jó, vigyázzon rá. Jönnek vissza, gyereken a póló felett a zipes kardigán fordítva. Tehát levette róla. Kint. Oké, jó idő volt, de OKTÓBER VAN, b+!!! És pólóban volt a gyerek, rövidujjúban. Nagyon ideges vagyok. Ez az ember lassan negyven éves, és egy hangyának több esze van, és több empátiája, mint neki. Barni azóta is görcsösen köhög, fuldoklik. Homeobogyót kapott, estére bekenem a mellkasát mentolos kencével, és kapott teát, de szétrobbanok! Ha beteg a gyerek, hogy megyek kórházba? Nem tudom elvinni oviba, pedig holnap az endokrin szakrendelőben van jelenésem. Takarítanom kell, mosnom, hogy rendben legyen a lakás, ha hazajövök, hogy a gyereket össze tudjam csomagolni... Most majd nem alszom éjjel, mert Barnira vigyázok, Panadolozom, teáztatom... Nehogy nyugodt legyek, az ilyen ember nem érdemli meg a levegőt, komolyan! Elegem van! Francba!

7 megjegyzés:

  1. Jobbulást először a gyermekednek, utána pedig Neked! A pasik meg már csak ilyenek, ami nincs a szájukba rágva szó szerint, arra képtelenek! 0 önálló gondolkodás!
    De te azért nyugodj meg, az idegesség és a stressz nagyon ártalmas! Küldök mosoly jelet, hátha használ!:-))))))))))))))
    Zsuzsa

    VálaszTörlés
  2. Sajnálom. :(
    Remélem, azóta kisfiad már jobban van.

    VálaszTörlés
  3. Anyukám szerint mind egyforma. Csak azért különböző az arcuk, hogy mi felismerjük őket. :-DDDD
    Bocs, de ezt nem tudtam kihagyni.
    Ráadásul anyukámnak mindig igaza van, sajnos. :-)
    Barninak jobbulást, ebben a nagyon enyhe szeles időben könnyű megbetegedni. Te pedig próbálj figyelni magadra is. Irgum-burgum.

    VálaszTörlés
  4. Jobbulást Barninak! Ugye már jobban van?

    VálaszTörlés
  5. drukkjaim küldöm, ne idegeskedj, vigyázz magatokra, a passk meg már csak ilyenek, tényleg a szájukba kell rágni mindent:S puszillak:*)

    VálaszTörlés
  6. Ha homeobogyót adsz, akkor tilos a mentolos mellkenőcs előtte-utána pár napig, ugye tudod?
    Remélem azóta meggyógyult a kisfiad.

    VálaszTörlés