2013. július 14., vasárnap

Welcome, azaz rejtsük el a rusnya biztosítékdobozt.:)

Sziasztok!

Megint fából eszkábált ötletet hoztam...

Rég nézegettem a bejárati ajtó fölött "díszelgő" biztosítékdobozokat, melyek még a ház építésekor kerülhettek ide. Tudom, tudom, jó volna kicserélni, de végülis működnek, én pedig nem vagyok villanyszerelő... Még.:) Szóval olyan megoldást kerestem, amivel eltakarhatom a rondaságot, de hozzá tudok férni, ha kell.

Ilyen volt:


A nappalink fenyő szekrényének egyik polcát még évekkel ezelőtt szétszedtük, mert sok volt, nem passzolt, nem szerettem. Annak a háta vaskos lambériaszerűségből készült, és ahogy pakoltam a tárolóban néhány hete, bevillant, hogy ezzel kezdhetnék is valamit... A fenti képen látszik is eredeti állapotában, a falnak támasztva.

Szétszedtem, fűrészeltem, megerősítettem keresztlécekkel, és egy 10 centi mély fakeretre erősítettem, mint egy ajtót. A szerelvények (talán csuklópántnak hívják?) felülre kerültek, így felfelé nyitható, ha szükség volna rá.

Persze, nem úszta meg a dekorálást sem: ha már bejárati ajtó, kézenfekvőnek tűnt egy üdvözlő szöveg. 

Ilyen lett:




Szeretem.:)

6 megjegyzés:

  1. Nekem is tetszik! Barátságos, ízléses és szép! Jól kitaláltad! :)

    VálaszTörlés
  2. De jo - de jo ujra olvasgatni a blogodat! Szupereket alkottal es tenyleg nem akarok tul mohonak / kovetelozonek tunni, de nyari bulis - sutis bejegyzes nem keszul? :-) Szep nyarat kivanok Nektek Barnival! Tami

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Tami!:) Nem nagyon fotóztam, csak a krétatáblás képek vannak... :( Kellene nekem egy fotós. Aki csak azért lenne ott mindenhol, hogy fotózzon.. Akkor nem a telefonommal készülnének a képek.:)
      Hogy telnek a napok a nagy nyugalomban?

      Törlés
    2. Szia, Tami!:) Nem nagyon fotóztam, csak a krétatáblás képek vannak... :( Kellene nekem egy fotós. Aki csak azért lenne ott mindenhol, hogy fotózzon.. Akkor nem a telefonommal készülnének a képek.:)
      Hogy telnek a napok a nagy nyugalomban?

      Törlés
  3. Hello, na hallod ha csak egy fotos hianyzik, ezen ne muljon! Eloben latni egy teritett asztalodat minden penzt megerne :-)
    Hat ami a nyugalmat illeti az van, mert szuper nyugis helyen vagyunk, na de a kolykok! Ha nem az egyik hisztizik akkor a masik de altalaban mindketto egyszerre. Anyukam mar haza is szokott rekrealodni 1 napra, de "veletlenul" lekeste a buszt igy meg egy napra maradt... Hat megertem, neha en is megszoknek! Amugy jo am minden, nem tudom otthon a lakasban hogyan birnank ki gyerekekkel a nyarat. Egyre tobb gyerek program van itt a Balcsi parton, igy nem is unatkozunk, mert azert a gyerekek meg nincsenek annyira oda a kicsit hidegebb vizert! Szoval pihenunk es semmit teszunk. Szep nyarat nektek is! Puszi, TAmi

    VálaszTörlés