2011. december 30., péntek

Rudolf nálunk vendégeskedik.:)

Barni egyik kedvenc karácsonyi dala Zsédenyi Adrienntől a Szürke patás. Aki nem ismerné, hallgassa meg, nagyon fülbemászó dalocska! Hm...

"Lehet hó, lehet tél,
szalad, vágtat az égen,
bárhogy fúj a szél...
Se sapka, se sál,
jó vörös tőle az orra már!
Mert Játékország szíve mélyén
folyton hull a hó,
elkél hát egy hosszú horgolt sál...
Bárcsak látná Télapó,
és húzna gyorsan rá
még tél előtt
egy szarvas-fejfedőt!"

Ugye rémlik?:)

Barnim kedvence minden szarvasok közül vitathatalanul a pirosorrú. Ha egy karácsonyi filmben nem szerepel, felháborodva kérdi, hogy hol lehet.:) Így esett, hogy mikor megláttuk a neten a Rudolf-trófeát, azonnal kiderült, hogy ez kötelező darabja lesz az idei karácsonyi dekornak.
Hétfő este volt. Aznap reggel nem indult el a kocsink, így tömegközlekedtünk, elkéstünk, idegeskedtünk... Este hatra értünk haza, elő a hullámkartont, álljunk neki Rudolfot szabni! Brrr....

Végül így sikerült:
Nekem tetszik.:) Kapott egy csengőt is a nyakába, hogy tudja a többi szarvas, kit kell követni.;) Nincs ragasztva, szétszedhető, jövő évre könnyen eltehető.
A dolog szépsége, hogy mikor készen lettem, az én drága kisfiam közölte, hogy: "Most akkor még egyet Anyaaaaa, mer' ígértem egyet a tantónéninek az osztályba issss!" Nos, ezt majd jövőre kapja meg a tantónéni.:)

3 megjegyzés:

  1. Tuti ötlet, praktikus , újra felhasználható évente! Lehetek Barni testvére, hogy én is kapjak ilyeneket? :) (a tanító néni posztra kevésbé pályázom)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon édes lett Rudolf!:)
    BÚÉK Nektek!:)

    VálaszTörlés