2009. augusztus 8., szombat

Zsibvásár.:)

Több aprósággal elkészültem, amiket külön nem mutattam, így most egy bejegyzésbe kerülnek, lesz itt minden.:) Bogarásszatok, ha van kedvetek!:))) Szép az idő, Barnim pedig bulizik. Az egyik kis barátnője hívta meg a születésnapjára, ahová ajándéknak csak valami apróságot kértek. Ezeket varrtam/kötöttem, Barni pedig rajzolt. Remélem, Robcsinak tetszenek, és elég rózsaszínűnek találja majd a csomagot.:) Közeledik a Halloween!!! No jó, annyira még nem.:) De mi már alig várjuk!:) A készülődés első lépéseként készre varrtam egyik fiókban pihenő aprócska hímzésemet. Benne a nagymamám ollója lakik, gomblyukazó ollónak használta, tűhegyes, szépséges kincs...:) Melindával és Renivel indítottunk egy SAL-t LK Boo Club mintájával, amivel szeretnénk készen lenni idén Halloweenre. Ennek első mintácskáját mutatom. Keverednek az évszakok, nálam most jött el az eperszezon.:) Egy éve várta ez a kis LK minta, hogy készre varrjam, s végül tegnap megszállt az ihlet. S a bordó ollóm is megérdemelt már egy szép házikót.:) Végül egy kép a kicsi fiam legutóbbi akciójáról, melyen látható egy körtefa (!), és néhány tök. Anyja fia.:) Hogy a körte méééér' kék, azt meg nem érdemes megkérdezni, gyermek úgyis megmagyarázza.:)) Mellé tettem még az új varróslámpámat, aki kapott egy picinyke dekort. Többet nem mertem, bár volt olyan elképzelésem, hogy az ernyő alján végig tarka yoyok, de nem akarok túlzásba esni, na.:)
Van még ez-az a tarsolyomban, kész hímzés is (vasalásra-keretezésre vár), ezer terv is, lassanként mutatom majd őket. Szép hétvégét!:)

5 megjegyzés:

  1. Vica, mé' csinálod ezt velem???
    Egy darabig nem látunk, aztán meg hipp-hopp előállsz a csodás apróságaiddal:) Én meg csak tátom a számat....

    VálaszTörlés
  2. aztaaa mindenit mennyi szépség!!:))
    De jó hozzád betérni...már csak a kávé hiányzik:)))

    VálaszTörlés
  3. nagyon szuper minden, tök jókat csináltál:o) és Barni is milyen ügyesen gyurmázik! a körte meg azért kék, mert még nem érett meg, majd ha megérik zöld lesz:D

    VálaszTörlés
  4. Hű mennyi csoda! Nagyon szép dolgokat készítettél! Az az epres annyira cuki lett, és milyen szépen varrsz! Öröm volt itt nézelődni:)

    VálaszTörlés