2011. április 3., vasárnap

Kora tavasz...

... a teraszon:

Cukrosüveg

Mikor lecsengett a Bálint-nap, a Baumaxban sétálva bukkantunk erre a csinos kis gömbölyű üvegedényre. Piros dekorhomok volt benne eredetileg, és egy fej orchidea, Bálint-napi csicsás apró díszekkel. Üresen árulták, potom pénzért, így nem is egyet vettem. Már mikor megláttam, tudtam, hogy néhányból cukorkatartó lesz.:)

Tervbe vettem egy karácsonyi és egy Halloween-i köntösbe öltöztetett cukorkatartót is, és vinyllel díszített pókos-boszis mécsestartót, s még ezer más ötletem van... Meglátjuk, mi lesz belőle...:)

Korai hortenziák...

A hortenziát mindenki ismeri. A világos rózsaszínű a kedvencem. És a kék. A fehér. A lila... S szeretem azt is, mikor még zöldek a virágai. A teraszom egyik kedvenc lakója. S idén a tavaszi dekoráció egyik jóóóó szöszölős részét ő ihlette.:) Ezek a gömbök készültek:
Húúú, nagyon aprólékos, sok idő, míg kivagdostam a virágokat, s még több, míg feltűzködtem, de megérte..:) Nagyon tetszik.:) S ha már színek, a régi agyagszín tálat türkizre festettem, kopottra, hogy illő helye legyen a hortenziáimnak. Kaptak egy madárkát is, hogy igazi tavaszi hangulat kerekedjen:

Különleges küldemény.:)

Nagyon vártam már... Aggódtam, mert késett, azt hittem, meg sem érkezik... Aztán mégis ideért.:) Már a csomagolása is sokat sejtető volt:

S amikor kinyitottam, nem volt visszaút, letettem a kedvenc türkiz táskámat, mától őt hurcolom!

Kameratáska. Persze, belefér minden egyéb is, ami csak kell.:) Rózsás. Bőrillatú. Gyönyörű.:) (A képről nem maradhatott le a Kindle-m sem... Mindig viszem magammal, bármilyen táskában otthon érzi magát.:))