2009. december 31., csütörtök

Barnabás Karácsonya - 2009.


Már rohanok is, holnap jönnek még képek, ha sikerül!:)

Karácsonyi bejegyzés..

..jól megkésve. Az igazság az, hogy összecsaptak a fejem felett a hullámok, így történhetett, hogy nem mutattam semmit sem... Pedig kaptam szépségeket, alkottam is ezt-azt, s szépen telt el az Ünnep. Kicsit izgulok a hétfői új-munka-kezdés miatt, de titkon tudom ám, hogy minden rendben lesz.:)
Először is megmutatom, milyen apróságokat készítettem Violentnek:
Idén ilyen fali tartókban utaztam, ebből ő sem maradhatott ki.:) Bár azt mondta, inkább a székének karfájára fogja rögzíteni, és hímzőskellék-tartónak fogja használni. Nem rossz ötlet, hm?:) Kapott még Judit egy bordó tolnai merinóból készített Shetland-kendőt, valamint egy peppermint-pinwheel alakú tűpárnát. Ez utóbbit imádommmmm, énisakarokegyet!:))) Főleg a magyal-imitáció tetszik, ami díszíti....
Melinda barátnőmnek is egy fali tartót varrtam, LHN mintácskával. Ennek talán különösen sikerült eltalálni a színeit...:) Használd egészséggel, Melinda!:))) Mikor készen lett, Barni közölte, ilyet varrjak magunknak is, a mintát is kiválasztotta... De erről majd a következő bejegyzésben.:)
Ez pedig az én ajándékom, Melindától. Hm, hm, jól látható, hogy mindketten IKEA-fanok vagyunk.:))) Tehát IKEA-üvegekbe zárta nekem az én kedves Barátnőm a Karácsony... - illatát (illatos, színes teamécsesek), - ízeit (hm, csodás mézesek, mandulás csillagok, puszedlik...) - színeit (szépséges, karácsonyi ihletésű vászonnal borított bobinák, szalagokkal).:) Gyönyörűszép hímzés díszíti a csatos üvegek tetejét, piros monochrom, ami tökéletesen illik a lakás színeihez. Nagyon kreatív ez a csaj, ugye?:))) Nagyon tetszik, a konyhapolcomon kapott helyet, bár a Karácsony ízei már megfogyatkoztak.:))))) Nagyon szépen köszönöm!:)

Végül pedig megmutatom az Edina-készítette ajándékomat, mely Timi segítségével jutott el hozzám. Most már van gyönyörűséges olló- és tűtartó könyvecském, bizonyám! BBD mintával, csodaszép... Kaptam még két kismadarat (a pirosat Barni lenyúlta egy perc alatt), egy kis ABC-s lógókát és egy BC mintaívet, ami mindenképpen sorra fog kerülni az új évben.:) Köszönöm szépen, Edina!
Folyt. köv. az egyebekkel.:)

2009. december 14., hétfő

Még élek!:)

Sziasztok! Nem vesztem el... Csak majdnem.:))) Sok ajándék készült, amit nem tudok megmutatni nektek, így halogattam a bejegyzést... Ma azonban elolvastam Melinda barátnőm megjegyzését, s gyorsan nekiláttam fotózni.:))) Ünnepi hangulat nálunk, Melindának :): Kötöttem is: Múlt hónapban voltunk hivatalosak az egyik ismerős kislány születésnapi bulijára, ahová (egy igen kisméretű, édes, pihe zöld gyapjú Springtime bandit kendő mellett, amit elfelejtettem fotózni) ez a banner készült: S, miután egy ismerősöm ezer éve nem látott, pontosabban még a műtétem előtt látott utoljára, hosszas unszolására készítettem néhány fotót, vmi egészen sajátságos technikával.:)))) Azóta rájöttem, a fotógép kijelzője megfordítható, nem kell tükör előtt balettozni, bénááááán, de most már mindegy, ennyi telt.:) Évi most már talán nem ijed meg tőlem annyira, mint a tavalyi pécsi-talis képek után...:( Hm..? Végül megmutatom nektek a három cserép karácsonyi kaktuszomat, akik most hálálják meg a nyaralást a teraszon: ontják a virágokat.:) A piros csak a háttérben látszik... Békés készülődést, puszi! V.