2009. július 24., péntek

Giveaway Kimnél!

Kim játékán ezt a csinos táskát lehet megnyerni, érdemes olvasni őt, nézzétek meg!:)

http://bittybitsandpieces.blogspot.com/2009/07/charmed-gift-bag-giveaway.html

2009. július 23., csütörtök

Zsugorka és levendula

A legkevésbé sem rózsaszín...:)

... nem is tudom, minek nevezhetném..? Talán spenót tojással?:)))

2009. július 18., szombat

Fiús dolgok...:)

Barnim nem volt itthon a héten, azonban mielőtt elment, ellátott feladattal.:) A szobájában lévő akváriumot elajándékozzuk majd (ha a halak kimúlnak végelgyengülésben, addig marad.:)), és arra gondoltam, a felszabaduló falfelületre, a komód fölé szerelek egy zsinórt, amire képeket csiptethet majd. Az első elkészült a képek közül.:) Épp időben, mert holnap jön haza, és a tegnapi telefonbeszélgetésünk első három percében már megkérdezte, készen van-e a bogarasa.:)))) Hát, ma elkészült. Vmi pw keretet kap majd, és lehet csiptetni.:)) Jó volt varrni, de ez nem újdonság a Fein Flobánál sem, a CCN mintáknál sem...

2009. július 16., csütörtök

Giveaway by Szentpyr

Rita hatására elnézegettem a gyergyói mintákat... Igazán büszkék lehetünk a népi mintakészletünkre, nem is értem, miért a kalocsai terjedt úgy el? Hozzám legalábbis ez a világ sokkal közelebb áll, persze, ízlések és pofonok különbözőek, remélem, nem bántok meg senkit. :) Több minta is megragadott, el is mentegettem jó sokat, főként a búzavirágosak jönnek be. De annyi dolog van folyamatban, és a határidő is itt van, nem mertem bevállalni, csak egy apróságot. Egyelőre.:) Először kékben gondolkodtam, ha már búzavirág, de valahogy nem volt az igazi... S akkor jött a sugallat.:) WDW Terra cotta és a kedves-kedves Zsuzsa-féle barna vászon!:))) Természetesen őszies az összhatás.:))) A színei ragyogóak, és nézzétek, mennyire illik a Lantana tövébe!:)) Remélem, a bukszazár gyártója és k. családja nem csuklott ma órákon keresztül, mert emlegettem.... Húúúú, a lyukak összevissza rajta, kívül-belül el kell takarni, nem úgy, mint a márkás darabokon, hisz ahogy láttam, ott a külső rész el van dolgozva, neeeem... Ez a gyöngyös megoldás mentette meg az egészet a kukától. Rég mérgelődtem már ennyit, de ha ránézek, azt mondom, megérte.:)))

Terasz - 2009.07.15.

Kis ízelítő a teraszomon lévő zöld kavalkádból:

2009. július 14., kedd

Seafoam scarf

Már egy hete elkészült Barnim sálja, a háromszínű tolnai merinoból, nagyon gyors és könnyű munka volt, és a tulajdonos is rééééém elégedett vele.:) Kis kiegészítés a pelenkatortához: készült zsugorkából egy kis cimke hozzá, valamint pár kötött rózsa. Nagy sikert aratott.:) Megyek vissza kötögetni, szép napot!:)

2009. július 9., csütörtök

Rózsaszínű a világ..:)


Tegnap este, 2009.07.08-án 18 óra 20 perckor, 45 centivel és 3156 grammal megszületett
Gémes Nóri,
a testvérem kislánya!:)
Sok boldogságot, négyfős család!:)
Az első lányzó a családban a három fiú mellett, és bár én mindig azt mondtam, kislánynak sem kell, hogy mindene rózsaszínű legyen... Hm, a képek jól szemléltetik, mit tettem.:) Az első ajándék, amit neki készítettem, egy pelustorta. Még hiányzik róla ez-az, pl. horgolt rózsák és eprek az alsó szint tetejéről. Remélem, tetszeni fog a boldog szülőknek.:) Elárulom, a további tervezett ajándékok sem kevésbé rózsaszínűek, szégyellem magam.:))))

2009. július 7., kedd

One lovely blog award

Kaptam egy nagyon kedves díjat, Pollytól és Mariahtól, köszönöm szépen, Lányok!:)
Nem adnám tovább senkinek, vagyis mindenkinek odaadnám, aki alkot, és meg is osztja velünk az alkotásait, hogy naponta gyönyörködhessünk bennük!:)