2008. december 31., szerda

Jó ötletem támadt...:)

Talán emlékeztek, a BC row sorozatból már kettőt, az Autumn-t és a Halloween-t is megvarrtam. Mindkettő a fiókban, mert tetszik nagyon, de nem tudtam, mi legyen belőle. S most, Ayla oldalán (köszi, Ayla!) megláttam a Seasons-t (ami szintén essszméletlen aranyos), és beugrott! Vettem az Ikeában egy sima Gorm polcot, és összeraktam varrós polcnak. Asztalszerűen működik az alja, oda tettem a varrógépet, fölé pedig a sok-sok doboz textilt, gombot, varrós dobozt, apróságot. Éééééés... Kitaláltam, milyen jól nézne ki, ha a row-okból szegélyt csinálnék a felső v. középső polcra! :))) Megvarrom a teljes sorozatot, de jó is lesz!:))))))))))

2008. december 26., péntek

Meglepik.:)

Kedden Melindától meglepetést hozott a postás (nálam is kétszer csengetett..:)), egy nagggyon cuki fémdobozkát hímzett kuttyal a tetején, telis tele kutyakeksszel: Jen is nagyon szépen köszöni!:)))) Barni pedig már használja is a könyvjelzőt, az lemaradt a képről, nagyon-nagyon tetszik neki! Köszönjük szépen! :))) Pollytól pedig kaptunk egy finom kis filtertartót, fincsi teával: Nagyon tetszenek, köszönjük szépen, Lányok!:)))

Készült ez + az...

Családtagok ők is... és a Karácsony...

Így töltöttük az Ünnepet: Cila betegen, Jen vidáman.

2008. december 22., hétfő

Fogtündér-nap.:)

Sziasztok! Kicsit el vagyok maradva a blogolással, de ígérem, ma pótolom, hisz rengeteg mutogatni valóm van, és megköszönnivalóm is!:) Gondoltam rátok ám, remélem, mindenkinek boldogan telik az ünnepe!:) A legelső esemény: múlt kedden (2008. december 16. az ünnepélyes dátum) kiesett Barnim első tejfogacskája. A fog első ingadozásánál már riasztotta is a Fogtündér-kommandót, vagyis engem, így el is készült határidőre a párna alá való.:) A gyermek gazdagabb lett egy százassal, és tuti, hogy gazdasági szakember lesz belőle, hisz hosszasan ecsetelte, hogy neki egy csomóóóóó foga van, és érdeklődött, szegény-szegény Fogtündérnek vajon mennyi százasa?:)))))

2008. december 13., szombat

Karácsonyi ajándékozós tali_2008.

Advent első vasárnapjának délutánját a lányokkal együtt töltöttük el Edina gyönyörű otthonában, és megejtettük a karácsonyi ajándékok átadását is. Mindenféle gyönyörűséget adtunk, kaptunk, senki arcáról sem hervadt a mosoly, így igencsak látszott, hogy mindenki örült annak, amit húzójától kapott.:) Ezt vittem Kosti Timinek ajándékba, úgy láttam, tetszett neki: .. és ezeket a gyönyörűségeket kaptam Violent Judittól: Nagyon tetszenek, köszönöm szépen!:))) Beszélgettünk, sütiztünk... Jól éreztem magam, Edina, Lányok, köszi a szép délutánt!